osobni-udaje-v-personalistice-a-monitoring-zamestnancu-po-zavedeni-gdpr Rekvalifikační účetní kurzy
popis kurzu
logo skoleni-kurzy




Hledat kurz:



Finanční, právní, daňové, mzdové a účetní kurzy a semináře


 

Studium, školení, kurzy & rekvalifikace nejen pro účetní


Odkazy na podobné kurzy:

Seznam kurzů:

Osobní leadership - cesta k rozvoji sebe sama
... 26.08.2019 Praha  ... ICT Pro s.r.o. – Kurzy, školení, konzultace ICT a Soft Skills

Osobní leadership - cesta k rozvoji sebe sama
... 16.09.2019 Brno  ... ICT Pro s.r.o. – Kurzy, školení, konzultace ICT a Soft Skills

Osobní leadership - cesta k rozvoji sebe sama
... 23.09.2019 Praha  ... ICT Pro s.r.o. – Kurzy, školení, konzultace ICT a Soft Skills

Osobní leadership - cesta k rozvoji sebe sama
... 14.10.2019 Brno  ... ICT Pro s.r.o. – Kurzy, školení, konzultace ICT a Soft Skills


[?]


... Další podobné kurzy


O firmě:

Aliaves Co., a.s.

Aliaves je akciová společnost působící na českém trhu od roku 2009. Hlavní činností společnosti jsou vzdělávací a poradenské služby ve všech oblastech činnosti veřejné správy. Díky úzké spolupráci našich konzultantů s ústředními orgány státu a profesionální znalosti požadavků obcí, měst a krajů jsme schopni zajistit adekvátní nabídku. Posláním společnosti Aliaves je snaha o předávání postupů a vědomostí zaměstnancům veřejné správy a prostřednictvím přednášek, seminářů a odborných školení dlouhodobě zajišťovat informovanost o aktuální domácí legislativě a legislativě Evropské unie.

...další naše kurzy
 

ŠKOLENÍ: Osobní údaje v personalistice a monitoring zaměstnanců po zavedení GDPR (Aliaves Co., a.s.)


Číslo akreditovaného kurzu : AK - PV-196 - 2010, Název akreditace: Právo na informace a ochrana osobních údajů v činnosti ÚSC Akreditace: MV : Obsah: představení nové právní úpravy přijaté v rámci EU, nastínění povinností českých zaměstnavatelů a doporučení dalšího postupu po účinnosti GDPR základní principy zpracování osobních ...

Aliaves Co., a.s.



Cena:
    ... bez DPH: 2.990 Kč / Kurz
    ... včetně DPH: 3.618 Kč / Kurz

Přihláška na školení/seminář


a/nebo je možno poslat prostřednictvím serveru SKOLENI-KURZY.EU
nezávaznou přihlášku na kurz a na budoucí termín, pokud Vám nevyhovují v současnosti nabízené termíny kurzů a/nebo pokud není termín kurzu k dispozici
 

Osobní údaje v personalistice a monitoring zaměstnanců po zavedení GDPR


Přednáší ...

JUDr. Eva Janečková - pracovala na Úřadu pro ochranu osobních údajů.


Program (obsah kurzu/studia) ...

:
Obsah:

  • představení nové právní úpravy přijaté v rámci EU, nastínění povinností českých zaměstnavatelů a doporučení dalšího postupu po účinnosti GDPR
  • základní principy zpracování osobních údajů
  • informační povinnost vůči zaměstnancům
  • vysvětlení případů, kdy je nutné mít souhlas zaměstnanců (kandidátů) a kdy má zaměstnavatel jiný titul ke zpracování, zejména plnění zákonných či smluvních povinností nebo ochrana oprávněných zájmů
  • vysvětlení práv zaměstnanců (kandidátů či dalších subjektů údajů), včetně nových práv dle GDPR, například právo na přenositelnost údajů nebo právo být zapomenut
  • povinnost zabezpečit ochranu osobních údajů
  • nakládání s životopisy zájemců o práci (v průběhu výběrového řízení a po jeho skončení)
  • vedení osobního spisu a další nezbytné zpracování údajů zaměstnanců pro vedení personálně-mzdové agendy
  • použití fotografií zaměstnanců mimo osobní spis (zejm. na intranetu, internetu a PR materiálech zaměstnavatele)
  • uchovávání osobních údajů po ukončení pracovněprávního vztahu
  • monitoring zaměstnanců – monitoring emailů, použití internetu, kamerové systémy, nahrávání telefonních hovorů, GPS ve služebních autech



Další popis (úroveň, minimální znalosti, info o cenách kurzu) ...


* Číslo akreditovaného kurzu : AK/PV-196/2010, Název akreditace: Právo na informace a ochrana osobních údajů v činnosti ÚSC
Akreditace: MV
*
* V případě, že se jedná o vzdělávací akci akreditovanou u Ministerstva vnitra ČR dle zákona 312/2002 Sb. nebo rekvalifikační kurz akreditovaný MŠMT a jsou splněny podmínky pro osvobození od DPH, bude jako konečná cena fakturována cena bez DPH. Splnění podmínek pro osvobození určuje pořadatel.

*
* Forma výuky: Prezenční
* Program: : 8:30 - 9:00 prezence účastníků 9:00 – 11:00 přednáška 11:00 – 11:15 přestávka 11:15 – 13:00 přednáška





 
Školení Personalistika (HR manažer, pracovní právo) :
Osobní údaje v personalistice a monitoring zaměstnanců po zavedení GDPR |
homehttp://www.rekvalifikacni-ucetni-kurzy.cz/kurz 78611 studium osobni udaje v personalistice a monitoring zamestnancu po zavedeni gdpr

Podtéma školení: Personalistika (HR manažer, pracovní právo)
Kurz je nalezen v sekci: Management, marketing, prodej a ostatní manažerské kurzy a školení
 

Termíny kurzu

Není vypsaný žádný termín školení, ...

 
2002 - Connection refused