ochrana-osobnich-udaju-v-podminkach-verejne-spravy Rekvalifikační účetní kurzy
popis kurzu
logo skoleni-kurzy




Hledat kurz:



Finanční, právní, daňové, mzdové a účetní kurzy a semináře


 

Studium, školení, kurzy & rekvalifikace nejen pro účetní


Odkazy na podobné kurzy:

Seznam kurzů:

SRÁŽKY ZE MZDY, EXEKUCE A INSOLVENCE ZAMĚSTNANCŮ
... 26.02.2019 Olomouc  ... Intellego - vzdělávací agentura

Chránění zaměstnanci – praktické rady, příklady a judikatura
... 26.06.2019 Praha  ... 1. VOX a.s.


[?]


... Další podobné kurzy


O firmě:

Aliaves Co., a.s.

Aliaves je akciová společnost působící na českém trhu od roku 2009. Hlavní činností společnosti jsou vzdělávací a poradenské služby ve všech oblastech činnosti veřejné správy. Díky úzké spolupráci našich konzultantů s ústředními orgány státu a profesionální znalosti požadavků obcí, měst a krajů jsme schopni zajistit adekvátní nabídku. Posláním společnosti Aliaves je snaha o předávání postupů a vědomostí zaměstnancům veřejné správy a prostřednictvím přednášek, seminářů a odborných školení dlouhodobě zajišťovat informovanost o aktuální domácí legislativě a legislativě Evropské unie.

...další naše kurzy
 

ŠKOLENÍ: Ochrana osobních údajů v podmínkách veřejné správy (Aliaves Co., a.s.)


Číslo akreditovaného kurzu : AK - PV-196 - 2010 Akreditace: MV : Obsah: Audit ochrany osobních údajů - jak ho jednoduše provést a proč je důležitý Analýza rizik Pověřenec pro ochranu osobních údajů jako povinnost pro celou veřejnou správu – jaké je jeho postavení, jak tuto funkci obsadit, jaké úkoly pověřenci svěřit. ...

Aliaves Co., a.s.



Cena:
    ... bez DPH: 2.990 Kč / Kurz
    ... včetně DPH: 3.618 Kč / Kurz


Termín kurzu již není k dispozici

a/nebo je možno poslat prostřednictvím serveru SKOLENI-KURZY.EU
nezávaznou přihlášku na kurz a na budoucí termín, pokud Vám nevyhovují v současnosti nabízené termíny kurzů a/nebo pokud není termín kurzu k dispozici
 

Ochrana osobních údajů v podmínkách veřejné správy


Přednáší ...

JUDr. Eva Janečková - pracovala na Úřadu pro ochranu osobních údajů.


Program (obsah kurzu/studia) ...

:
Obsah:

  • Audit ochrany osobních údajů - jak ho jednoduše provést a proč je důležitý
  • Analýza rizik
  • Pověřenec pro ochranu osobních údajů jako povinnost pro celou veřejnou správu – jaké je jeho postavení, jak tuto funkci obsadit, jaké úkoly pověřenci svěřit.
  • Personální opatření z pohledu GDPR v činnosti instituce – odpovědnost, mlčenlivost, proškolení zaměstnanců, úprava vnitřních předpisů.
  • Kdy je nutné uzavírat tzv. zpracovatelské smlouvy
  • Nastavení procesů a IS v rámci veřejné správy - jaké povinnosti dle GDPR musí veřejná správa plnit ve vztahu ke svým občanům, veřejnosti, účastníkům řízení, zaměstnancům, dodavatelům, apod
  • Co je bezpečnostní incident a jak jej správně ohlásit
  • Jak vhodně zabezpečit osobní údaje z pohledu GDPR
  • Jak správně nakládat s osobními údaji účastníků výběrových řízení a zaměstnanců
  • Jak ošetřit pořizování a zveřejňování fotografií a kamerových záznamů (obecní zpravodaj, kronika, kamerové systémy, fotografie zaměstnanců apod.)



Další popis (úroveň, minimální znalosti, info o cenách kurzu) ...


* Číslo akreditovaného kurzu : AK/PV-196/2010
Akreditace: MV
*
* V případě, že se jedná o vzdělávací akci akreditovanou u Ministerstva vnitra ČR dle zákona 312/2002 Sb. nebo rekvalifikační kurz akreditovaný MŠMT a jsou splněny podmínky pro osvobození od DPH, bude jako konečná cena fakturována cena bez DPH. Splnění podmínek pro osvobození určuje pořadatel.

*
* Forma výuky: Prezenční
* Program: : 8:30 - 9:00 prezence účastníků 9:00 – 11:00 přednáška 11:00 – 11:15 přestávka 11:15 – 13:00 přednáška





 
Školení Veřejná správa :
Ochrana osobních údajů v podmínkách veřejné správy |
homehttp://www.rekvalifikacni-ucetni-kurzy.cz/kurz 78610 studium ochrana osobnich udaju v podminkach verejne spravy

Podtéma školení: Veřejná správa
Kurz je nalezen v sekci: Management, marketing, prodej a ostatní manažerské kurzy a školení
 

Termíny kurzu

Není vypsaný žádný termín školení, ...

 

Mzdy a personalistika | Money
mzdy | 2018-11-29 

MZDY - RON Software | ron.cz
mzdy | 2018-10-04 

[?]

Online kurzy
kurzy | 2018-11-29 

Kurzy a akce | Apneaman
kurzy | 2018-11-11 

[?]
 

 
Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Více zde