gdpr-ochrana-osobnich-udaju-prvni-zkusenosti-z-praxe Rekvalifikační účetní kurzy
popis kurzu
logo skoleni-kurzy




Hledat kurz:



Finanční, právní, daňové, mzdové a účetní kurzy a semináře


 

Studium, školení, kurzy & rekvalifikace nejen pro účetní


O firmě:

Intellego - vzdělávací agentura

Vzdělávací agentura INTELLEGO Olomouc vznikla v druhé polovině roku 1990 jako soukromá vzdělávací agentura zaměřená na oblast vzdělávání dospělých a na rozvoj profesních znalostí a dovedností. Za dobu své existence jsme uspořádali již 3800 školení a seminářů, na kterých přednáší přední odborníci v daných oblastech, tvůrci legislativních norem, autoři odborných publikací, zkušení lektoři.

INTELLEGO je členem Asociace institucí vzdělání dospělých ČR.
Spolupracujeme se Svazem účetních České republiky.

Naše vzdělávací činnost se zaměřuje především na tyto oblasti:
pracovní právo
personalistika
mzdové účetnictví
daně
ekonomika
účetnictví
finanční řízení
marketing
management
zahraniční obchod
obchodní dovednosti
obchodní právo
rozvoj měkkých dovedností
a mnohé další...


...další naše kurzy
 

ŠKOLENÍ: GDPR – OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ – PRVNÍ ZKUŠENOSTI Z PRAXE (Intellego - vzdělávací agentura)


Školení je určeno pro všechny osoby, kteří pracují s osobními údaji, pověřence ochrany osobních údajů, jednatele, zástupce správce, osoby zodpovědné za dodržování podmínek zpracování osobních údajů – vedoucí pracovníci, personalisté, mzdové účetní apod. Lektor kurzu : Mgr. Nikola DOHNALOVÁ Jednatelka společnosti zabývající se úpravou GDPR ve firmách a na úřadech. Působila na Úřadu pro ochranu osobních údajů.  Další informace: Účastníci školení obdrží certifikát o absolvován...

Intellego - vzdělávací agentura



Cena:
    ... bez DPH: 1.600 Kč / Kurz
    ... včetně DPH: 1.936 Kč / Kurz


Termín kurzu již není k dispozici

a/nebo je možno poslat prostřednictvím serveru SKOLENI-KURZY.EU
nezávaznou přihlášku na kurz a na budoucí termín, pokud Vám nevyhovují v současnosti nabízené termíny kurzů a/nebo pokud není termín kurzu k dispozici
 

GDPR – OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ – PRVNÍ ZKUŠENOSTI Z PRAXE


Určeno pro ...

Školení je určeno pro všechny osoby, kteří pracují s osobními údaji, pověřence ochrany osobních údajů, jednatele, zástupce správce, osoby zodpovědné za dodržování podmínek zpracování osobních údajů – vedoucí pracovníci, personalisté, mzdové účetní apod.


Přednáší ...


Mgr. Nikola DOHNALOVÁ Jednatelka společnosti zabývající se úpravou GDPR ve firmách a na úřadech. Působila na Úřadu pro ochranu osobních údajů. 


Další popis (úroveň, minimální znalosti, info o cenách kurzu) ...



Další informace: Účastníci školení obdrží certifikát o absolvování kurzu a podkladové materiály. Součástí školení je občerstvení a nápoje zdarma.





 
Školení Požární ochrana a ekologie :
GDPR – OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ – PRVNÍ ZKUŠENOSTI Z PRAXE |
homehttp://www.rekvalifikacni-ucetni-kurzy.cz/kurz 75432 studium gdpr ochrana osobnich udaju prvni zkusenosti z praxe

Podtéma školení: Požární ochrana a ekologie
Kurz je nalezen v sekci: Finanční, právní, daňové, mzdové a účetní kurzy a semináře
 

Termíny kurzu

Není vypsaný žádný termín školení, ...

 

Rostou mzdy roste riziko
mzdy | 2019-01-14 

Mzdy a personalistika | Money
mzdy | 2018-11-29 

Kurzy Liberec
kurzy | 2019-02-13 

Kite kurzy - kiteboarding snowkiting landkiting
kurzy | 2019-01-19 
 

 
Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Více zde