gdpr-v-personalni-a-mzdove-oblasti-archivace-a-skartace-dat Rekvalifikační účetní kurzy
popis kurzu
logo skoleni-kurzy




Hledat kurz:



Finanční, právní, daňové, mzdové a účetní kurzy a semináře


 

Studium, školení, kurzy & rekvalifikace nejen pro účetní


O firmě:

InAkademia s.r.o.


* Zabezpečuje školící činnost pro členy Svazu účetních a ostatní zájemce formou jednodenních seminářů a vícedenních školících akcí
* Školící činnost je zaměřena na ekonomickou sféru, tj. oblast účetnictví, mzdového účetnictví, daní, práva a dalších odborných témat
* Široký sortiment nabídky školící činnosti je směřován pro podnikatelské subjekty, příspěvkové organizace, územně samosprávné celky a jejich PO, ostatní neziskové organizace
* Zajišťuje firemní vzdělávání dle požadavků klientů
* Poskytuje informace a podkladové materiály o odborné vzdělávací činnosti InAkademia s.r.o.
* Zajišťuje prodej odborné literatury ekonomické sféry v sídle InAkademia s.r.o. a na svých seminářích
* Celoročně zajišťuje prodej tiskopisů rozvahy a výkazu zisků a ztrát, sloužící jako součast daňového přiznání
* V oblasti certifikace účetní profese poskytuje prvotní informace a informační brožury

InAkademia s.r.o. dříve Institut vzdělávání účetních s.r.o.

...další naše kurzy
 

ŠKOLENÍ: GDPR v personální a mzdové oblasti, archivace a skartace dat (InAkademia s.r.o.)


Ochrana  osobních údajů 2018 : právní předpisy, co je osobní údaj a jeho rozlišení , zpracování osobních údajů, jejich úschova, archivace a výmaz , kdy je nutný souhlas se zpracováním osobních údajů a kdy nikoliv, co je a co není citlivý údaj, skartace osobních údajů – archivační a skartační řád, výběrová řízení a zpracování osobních údajů u uchazečů o zaměstnání, jak nakládat s osobními  údaji, osobní dotazník – co má obsahovat a co je již nadbytečný údaj, Zákoník práce a § 312 Osobní  spis a jeho obsah, kdo může nahlížet do osobního spisu, pracovní posudek § 314, potvrzení o zaměstnání – zápočtový list a jeho obsah § 313, ochrana majetkových zájmů zaměstnavatele a ochrana osobních práv zaměstnance § 316, sankce za porušení povinností zaměstnavatele na úseku ochrany soukromí a osobních práv zaměstnanců – Zákon o inspekci práce. Zákaz diskriminace § 16 Zákoníku práce. Zajištění a zpracování osobních údajů ve vazbě na zaměstnávání agenturních zaměstnanců – smlouva mezi agenturou práce a uživatelem §§§ 307a,), 308 a 309,……. instalace kamerových systémů , sledování elektronické pošty zaměstnanců zaměstnavatelem, zasílání osobních údajů zaměstnancům na jejich e-mail, např. výplatní lístek, atd. ……., kontroly Inspekce práce a Úřadu pro ochranu osobních údajů – možné sankce.                                                            Archivace a skartace dat, jejich ukládání : archivační lhůty v oblasti personálních a mzdových dokladů, archivace mzdových listů, dokladů o výplatě, osobních spisů, dokladů o srážkách ze mzdy, docházkové listy, pracovní výkazy, dovolenky, účetní záznamy, pracovní smlouvy, dohody o provedení práce a pracovní činnosti, další spisová dokumentace a písemnosti- korespondence vedená se zaměstnancem ( vytýkací dopisy, oznámení o kontrolách zaměstnanců), archivace ostatních dokumentů a předepsaných tiskopisů – správa sociálního zabezpečení, zdravotní pojištění, prohlášení poplatníka daně a další důležité doklady spojené s poskytováním slev a daňových zvýhodnění, doklady a výsledky ročního zúčtování daně, vnitřní firemní předpisy, pracovní řád, prémiový řád, mzdový řád, a další vnitropodnikové předpisy a jejich archivace a skartace, kolektivní smlouvy, jednotlivé formy archivace dat – analogová, digitální, ochrana dat – archiválií. Archivační místnosti. Ochrana dat před zneužitím, poškozením nebo zcizením, veřejné archivy. Správa dat. Závěr, diskuse…… Na semináře posluchači obdrží podrobný pracovní materiál, s celou řadou názorných ukázek vnitřních firemních předpisů, doporučených vzorů a postupů v oblasti správy dat a zajištění řádného vedení a ochrany osobních údajů.  Kurzovné: 1.488,-Kč bez DPH  | 1.800,-Kč vč. DPH 2.810,-Kč bez DPH  | 3.400,-Kč vč. DPH, cena pro 2 účastníky z jedné společnosti na jednom kurzu 4.132,-Kč bez DPH  | 5.000,-Kč vč. DPH, cena pro 3 úč...

InAkademia s.r.o.



Cena:
    ... bez DPH: 1.488 Kč / Kurz
    ... včetně DPH: 1.800 Kč / Kurz


Termín kurzu již není k dispozici

a/nebo je možno poslat prostřednictvím serveru SKOLENI-KURZY.EU
nezávaznou přihlášku na kurz a na budoucí termín, pokud Vám nevyhovují v současnosti nabízené termíny kurzů a/nebo pokud není termín kurzu k dispozici
 

GDPR v personální a mzdové oblasti, archivace a skartace dat


Přednáší ...


Zdeněk Křížek

Specialista na personální a  mzdovou agendu.


Obsah kurzu/školení

Ochrana  osobních údajů 2018 :
  • právní předpisy, co je osobní údaj a jeho rozlišení ,
  • zpracování osobních údajů, jejich úschova, archivace a výmaz ,
  • kdy je nutný souhlas se zpracováním osobních údajů a kdy nikoliv, co je a co není citlivý údaj,
  • skartace osobních údajů – archivační a skartační řád,
  • výběrová řízení a zpracování osobních údajů u uchazečů o zaměstnání, jak nakládat s osobními  údaji,
  • osobní dotazník – co má obsahovat a co je již nadbytečný údaj,
  • Zákoník práce a § 312 Osobní  spis a jeho obsah, kdo může nahlížet do osobního spisu, pracovní
  • posudek § 314, potvrzení o zaměstnání – zápočtový list a jeho obsah § 313,
  • ochrana majetkových zájmů zaměstnavatele a ochrana osobních práv zaměstnance § 316,
  • sankce za porušení povinností zaměstnavatele na úseku ochrany soukromí a osobních práv
  • zaměstnanců – Zákon o inspekci práce. Zákaz diskriminace § 16 Zákoníku práce. Zajištění a zpracování osobních údajů ve vazbě na zaměstnávání agenturních zaměstnanců – smlouva mezi agenturou práce a uživatelem §§§ 307a,), 308 a 309,…….
  • instalace kamerových systémů , sledování elektronické pošty zaměstnanců zaměstnavatelem,
  • zasílání osobních údajů zaměstnancům na jejich e-mail, např. výplatní lístek, atd. …….,
  • kontroly Inspekce práce a Úřadu pro ochranu osobních údajů – možné sankce.
                                                           Archivace a skartace dat, jejich ukládání :
  • archivační lhůty v oblasti personálních a mzdových dokladů,
  • archivace mzdových listů, dokladů o výplatě, osobních spisů, dokladů o srážkách ze
  • mzdy, docházkové listy, pracovní výkazy, dovolenky, účetní záznamy, pracovní smlouvy,
  • dohody o provedení práce a pracovní činnosti, další spisová dokumentace a písemnosti-
  • korespondence vedená se zaměstnancem ( vytýkací dopisy, oznámení o kontrolách zaměstnanců),
  • archivace ostatních dokumentů a předepsaných tiskopisů – správa sociálního zabezpečení,
  • zdravotní pojištění, prohlášení poplatníka daně a další důležité doklady spojené s poskytováním slev a daňových zvýhodnění, doklady a výsledky ročního zúčtování daně,
  • vnitřní firemní předpisy, pracovní řád, prémiový řád, mzdový řád, a další vnitropodnikové předpisy a jejich archivace a skartace, kolektivní smlouvy, jednotlivé formy archivace dat – analogová, digitální,
  • ochrana dat – archiválií. Archivační místnosti. Ochrana dat před zneužitím, poškozením nebo zcizením, veřejné archivy. Správa dat.
Závěr, diskuse……
Na semináře posluchači obdrží podrobný pracovní materiál, s celou řadou názorných ukázek vnitřních firemních předpisů, doporučených vzorů a postupů v oblasti správy dat a zajištění řádného vedení a ochrany osobních údajů.  Kurzovné:
  • 1.488,-Kč bez DPH  | 1.800,-Kč vč. DPH
  • 2.810,-Kč bez DPH  | 3.400,-Kč vč. DPH, cena pro 2 účastníky z jedné společnosti na jednom kurzu
  • 4.132,-Kč bez DPH  | 5.000,-Kč vč. DPH, cena pro 3 účastníky z jedné společnosti na jednom kurzu
  • Kurzovné zahrnuje: lektorné, školicí materiály, coffee break






 
Školení Správa sítí, datové komunikace :
GDPR v personální a mzdové oblasti, archivace a skartace dat |
homehttp://www.rekvalifikacni-ucetni-kurzy.cz/kurz 73956 studium gdpr v personalni a mzdove oblasti archivace a skartace dat

Podtéma školení: Správa sítí, datové komunikace
Kurz je nalezen v sekci: Finanční, právní, daňové, mzdové a účetní kurzy a semináře , Management, marketing, prodej a ostatní manažerské kurzy a školení
 

Termíny kurzu

Není vypsaný žádný termín školení, ...

 

Mzdy
mzdy | 2017-11-01 

Stát pošle poště 800 milionů za ztrátové služby. Zaměstnancům vzrostou mzdy říká Chovanec
mzdy | 2017-03-03 
Že za ztratove služby pošte pošle penize stat domluvili ministri Chovanec a Babiš. Pul miliardy ma jit na vyšši vyplaty zamestnancu.

[?]

Kurzy Tai chi
kurzy | 2018-05-13 

Skoleni-Kurzy.EU KURZ PRO Fakturantky S Programem
kurz | 2018-04-22 

[?]
 

 
Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Více zde