ochrana-osobnich-udaju-dle-gdpr-ve-mzdove-a-personalni-oblasti-a-archivace-dat Rekvalifikační účetní kurzy
popis kurzu
logo skoleni-kurzy




Hledat kurz:



Finanční, právní, daňové, mzdové a účetní kurzy a semináře


 

Studium, školení, kurzy & rekvalifikace nejen pro účetní


O firmě:

Agentura BOVA - RNDr. Ivana Hexnerová

Pořádáme odborné kurzy, školení , semináře v oblasti: obchodní, procesní, trestní, evropské, pracovní a správní právo, účetnictví, daně, clo, životní prostředí. Certifikované a akreditované vzdělávání dospělých, příslušné odborné tituly, publikace.

Na vyžádání vystavíme účastníkovi potvrzení o účasti na semináři.

...další naše kurzy
 

ŠKOLENÍ: Ochrana osobních údajů dle GDPR ve mzdové a personální oblasti a archivace dat (Agentura BOVA - RNDr. Ivana Hexnerová)


Program semináře: * Ochrana osobních údajů - Právní úprava - Definice pojmů – osobní údaj, citlivý údaj, biometrický údaj, anonymní údaj, subjekt údajů, správce údajů, zpracovatel údajů, pověřenec - Zpracování osobních údajů, uchovávání osobních údajů, archivace údajů, výmaz údajů (být zapomenut) - Souhlas se zpracováním osobních údajů – kdy je nutný, kdy nikoliv - Povinnosti při zpracování osobních údajů - Povinnosti při zpracování citlivých údajů - Práva subjektu údajů - Likvidace osobních údajů - Úřad pro ochranu osobních údajů - Přestupky, správní delikty - Kamerový systém - Osobní spis, obsah spisu, ochrana osobních údajů v osobním spisu - Inzerát a osobní údaje uchazeče o zaměstnání * Archivace dat - Právní úprava - Základní pojmy – dokument, původce dokumentu, spisová služba, archiválie, archiv, registratura, archivní zpracování, označování dokumentů symboly A,S,V - Evidence dokumentů, archivace dokumentů a vyřazování dokumentů - * Archivace analogová a digitální - * Digitální archivace vlastní a jiným subjektem a povinnosti vůči OSSZ - Spisová služba – pro veřejnoprávní původce (jen stručně) - Ochrana archiválií - Síť archivů v ČR - Archivační lhůty jednotlivých dokumentů mzdové a personální agendy - * mzdový list, doklady o pracovněprávních náležitostech - * doklady o vzniku, trvání a ukončení PPV - * vnitřní předpisy - * prémiové řády - * docházka do zaměstnání - * doklady o pracovním volnu bez náhrady příjmu, - * dovolenky - * důtky, výtky, pozitivní hodnocení zaměstnance - * pracovní výkazy - * účetní záznamy - * doklady o srážkách ze mzdy - * doklady o zdravotním pojištění a sociálním zabezpečení, nemocenském pojištění, ELDP, atd. - * mzdové a účetní rekapitulace - * výplatní lístky * Dotazy posluchačů ...
delete Tento kurz už byl smazán

Pro aktuální kurzy pokračujte na hlavní nabídce:
http://www.rekvalifikacni-ucetni-kurzy.cz

Agentura BOVA - RNDr. Ivana Hexnerová



certifikat Účastník obdrží certifikát
Cena:
    ... bez DPH: 2.057 Kč / Kurz
    ... včetně DPH: 2.489 Kč / Kurz


Termín kurzu již není k dispozici

a/nebo je možno poslat prostřednictvím serveru SKOLENI-KURZY.EU
nezávaznou přihlášku na kurz a na budoucí termín, pokud Vám nevyhovují v současnosti nabízené termíny kurzů a/nebo pokud není termín kurzu k dispozici
 

Ochrana osobních údajů dle GDPR ve mzdové a personální oblasti a archivace dat


Přednáší ...


Ing. Růžena Klímová - metodik zdravotního pojištění, nemocenského pojištění, zkušená lektorka mzdového účetnictví a personalistiky


Obsah kurzu/školení


Program semináře:

* Ochrana osobních údajů
- Právní úprava
- Definice pojmů – osobní údaj, citlivý údaj, biometrický údaj, anonymní údaj, subjekt údajů, správce údajů, zpracovatel údajů, pověřenec
- Zpracování osobních údajů, uchovávání osobních údajů, archivace údajů, výmaz údajů (být zapomenut)
- Souhlas se zpracováním osobních údajů – kdy je nutný, kdy nikoliv
- Povinnosti při zpracování osobních údajů
- Povinnosti při zpracování citlivých údajů
- Práva subjektu údajů
- Likvidace osobních údajů
- Úřad pro ochranu osobních údajů
- Přestupky, správní delikty
- Kamerový systém
- Osobní spis, obsah spisu, ochrana osobních údajů v osobním spisu
- Inzerát a osobní údaje uchazeče o zaměstnání

* Archivace dat
- Právní úprava
- Základní pojmy – dokument, původce dokumentu, spisová služba, archiválie, archiv, registratura, archivní zpracování, označování dokumentů symboly A,S,V
- Evidence dokumentů, archivace dokumentů a vyřazování dokumentů
-

* Archivace analogová a digitální
-

* Digitální archivace vlastní a jiným subjektem a povinnosti vůči OSSZ
- Spisová služba – pro veřejnoprávní původce (jen stručně)
- Ochrana archiválií
- Síť archivů v ČR
- Archivační lhůty jednotlivých dokumentů mzdové a personální agendy
-

* mzdový list, doklady o pracovněprávních náležitostech
-

* doklady o vzniku, trvání a ukončení PPV
-

* vnitřní předpisy
-

* prémiové řády
-

* docházka do zaměstnání
-

* doklady o pracovním volnu bez náhrady příjmu,
-

* dovolenky
-

* důtky, výtky, pozitivní hodnocení zaměstnance
-

* pracovní výkazy
-

* účetní záznamy
-

* doklady o srážkách ze mzdy
-

* doklady o zdravotním pojištění a sociálním zabezpečení, nemocenském pojištění, ELDP, atd.
-

* mzdové a účetní rekapitulace
-

* výplatní lístky

* Dotazy posluchačů




 
Školení DPH, Daně :
Ochrana osobních údajů dle GDPR ve mzdové a personální oblasti a archivace dat |
homehttp://www.rekvalifikacni-ucetni-kurzy.cz/kurz 71514 studium ochrana osobnich udaju dle gdpr ve mzdove a personalni oblasti a archivace dat

Podtéma školení: DPH, Daně
Kurz je nalezen v sekci: Počítačové kurzy a semináře - grafika, databáze, programování, web & internet, office, GIS
 

Termíny kurzu

Není vypsaný žádný termín školení, ...

 

MZDY - RON Software | ron.cz
mzdy | 2018-10-04 

Blog Mzdy - RSM CZ
mzdy | 2018-09-15 

[?]

Kurzy a akce | Apneaman
kurzy | 2018-11-11 

Kurzy Praha
kurzy | 2018-10-29 

[?]
 

 
Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Více zde