gdpr-zmena-v-ochrane-osobnich-udaju-na-rok-2018 Rekvalifikační účetní kurzy
popis kurzu
logo skoleni-kurzy




Hledat kurz:



Finanční, právní, daňové, mzdové a účetní kurzy a semináře


 

Studium, školení, kurzy & rekvalifikace nejen pro účetní


Odkazy na podobné kurzy:

Seznam kurzů:

Jak zvládat vedení lidí a různé problematické situace? Jak obstát v různých rolích, které lídrovi přísluší? Jak zvolit správný přístup a podle čeho se řídit při vedení druhých? Těmito otázkami se zabývá kurz s názvem „Management s leadership“. Účastníci se naučí jak jednat, pracovat a vést různé typy podřízených v různých situacích. Osvojí si různé styly vedení, naučí se pracovat s problematickými typy podřízených v náročných situacích.   Cíle:

Poznat a osvojit si různé styly vedení lidí, a naučit se účinně využívat svůj preferovaný styl

Naučit se umět být lidský i věcný, současně obchodně zaměřen

Najít řešení náročných situací na vedení lidí z vlastní praxe

Osvojit si operační pravidla managementu 

"> Jak zvládat vedení lidí a různé problematické situace? Jak obstát v různých rolích, které lídrovi přísluší? Jak zvolit správný přístup a podle čeho se řídit při vedení druhých? Těmito otázkami se zabývá kurz s názvem „Management s leadership“. Účastníci se naučí jak jednat, pracovat a vést různé typy podřízených v různých situacích. Osvojí si různé styly vedení, naučí se pracovat s problematickými typy podřízených v náročných situacích.   Cíle:

Poznat a osvojit si různé styly vedení lidí, a naučit se účinně využívat svůj preferovaný styl

Naučit se umět být lidský i věcný, současně obchodně zaměřen

Najít řešení náročných situací na vedení lidí z vlastní praxe

Osvojit si operační pravidla managementu 

">
Online course - Leadership development of managers through coaching
... Únor 2018  ... agentura Motiv P s.r.o.

Online course - Motivation and Leadership
... Únor 2018  ... agentura Motiv P s.r.o.

Online course - Situational leadership
... Únor 2018  ... agentura Motiv P s.r.o.

Otevřený kurz MotivP: Management a leadership
... 11.06.2018  ... agentura Motiv P s.r.o.

Otevřený kurz MotivP: Management a leadership
... 10.09.2018 Brno  ... agentura Motiv P s.r.o.


[?]


... Další podobné kurzy


O firmě:

AldEkon účetnictví

Školení, daně, mzdy, účetnictví, personalistika, přiznání,

...další naše kurzy
 

ŠKOLENÍ: GDPR - Změna v ochraně osobních údajů na rok 2018 (AldEkon účetnictví)


Program kurzu Nové obecné nařízení o ochraně osobních údajů přináší všem podnikům a institucím nové povinnosti, za jejichž porušení hrozí vysoké sankce. Připravte se již nyní na možná rizika v souvislosti s novou evropskou legislativou.   Určeno pro : Vedoucí pracovníky všech podniků a veřejných institucí, které mají alespoň jednoho zaměstanance nebo zákazníka....

AldEkon účetnictví



Cena:
    ... bez DPH: 1.479 Kč / Kurz
    ... včetně DPH: 1.790 Kč / Kurz

Přihláška na školení/seminář


a/nebo je možno poslat prostřednictvím serveru SKOLENI-KURZY.EU
nezávaznou přihlášku na kurz a na budoucí termín, pokud Vám nevyhovují v současnosti nabízené termíny kurzů a/nebo pokud není termín kurzu k dispozici
 

GDPR - Změna v ochraně osobních údajů na rok 2018


Určeno pro ...



Určeno pro : Vedoucí pracovníky všech podniků a veřejných institucí, které mají alespoň jednoho zaměstanance nebo zákazníka.


Přednáší ...

Školit vás budou
Mgr. Daniel Zinrák

Po maturitní zkoušce studoval na Vyšší obchodní akademii Tomáše Bati ve Zlíně, obor marketing a na Vyšší odborné škole Uherské Hradiště, obor komerční právo. Vystudoval marketing a právo na Univerzitě Palackého v Olomouci. Ve své praxi se věnuje mezinárodnímu obchodu, správě investic, obchodnímu a občanskému právu. Má zkušenosti z vedení vlastní firmy. Mezi jeho hlavní zájmy patří ekonomická a právní problematika. Stále se věnuje sledování změn v našem právním řádu, zejména v oblasti daní.



Související kurzy
GDPR - Změna v ochraně osobních údajů na rok 2018
Prostějov, Hotel Tennis Club Prostějov , Za Kosteleckou 49

  • Mgr. Daniel Zinrák




    GDPR - Změna v ochraně osobních údajů na rok 2018


  • Program (obsah kurzu/studia) ...


    1. Obecné nařízení o ochraně osobních údajů (GDPR)
    1.1. Co je to GDPR a jeho postavení v právním řádu
    1.2. Hlavní změny oproti zákonu 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů
    1.3. Výhody a nevýhody GDPR
    1.4. Nové instituty v GDPR
    1.5. Pověřenec pro ochranu osobních údajů 2. Osobní údaje
    2.1. Co všechno jsou osobní údaje
    2.2. Citlivé osobní údaje
    2.3. Kde všude se mohou osobní údaje nacházet?
    * Marketingové Informační Systémy, CRM systémy,
    * Účetnictví a databáze
    * Personální agenda
    * Kamerové systémy
    * Dokumentace z akcí podniků (foto, videozáznamy)
    * Papírové kartotéky 3. Zpracování osobních údajů
    3.1. Co se považuje za zpracování osobních dat
    3.2. Kdo jsou správci a zpracovatelé osobních údajů
    3.3. Povinnosti a zodpovědnost správců a zpracovatelů
    3.4. Nejčastější chyby při zpracování osobních údajů
    4. Praxe k GDPR
    4.1. Jak se k GDPR postavit a čím začít
    4.2. CRM systémy a jejich nastavení
    4.3. Vnitřní procesy a školení zaměstnanců
    4.4. Nastavení informací a souhlasů, použitelnost dosavadních kontaktů a jak to napravit
    4.5. ePrivacy, on-line marketing, cookies
    4.6. Kdy potřebujeme pověřence
    4.7. Co dělat při úniku osobních údajů
    4.8. Jakou další dokumentaci si pořídit a jak o ni pečovat
     


    Cíl: Účastníci získají základní přehled o nových povinnostech vyplývajících ze směrnice GDPR, seznámí se se změnami oproti dosavadní praxi a možnými způsoby ochrany před případnými sankcemi.


    Další popis (úroveň, minimální znalosti, info o cenách kurzu) ...

    V ceně je zahrnut oběd i občerstvení.
    Pokud jste firma s povinností zaměstnávat osoby se zdravotním postižením , vystavíme vám při odebrání našich služeb potvrzení o náhradním plnění, čímž si můžete naše služby zlevnit až o téměř 63 000 Kč za rok.









     
    Školení Osobní rozvoj, psychologie :
    GDPR - Změna v ochraně osobních údajů na rok 2018 |
    homehttp://www.rekvalifikacni-ucetni-kurzy.cz/kurz 70423 studium gdpr zmena v ochrane osobnich udaju na rok 2018

    Podtéma školení: Osobní rozvoj, psychologie
    Kurz je nalezen v sekci: Finanční, právní, daňové, mzdové a účetní kurzy a semináře , Management, marketing, prodej a ostatní manažerské kurzy a školení
     

    Termíny kurzu


    29.03.2018 - Prostějov

    1.479 Kurz bez DPH

    Přihlásit
    [Order] Objednat

    29.12.2018


    19.04.2018 - Prostějov

    1.479 Kurz bez DPH

    Přihlásit
    [Order] Objednat

    19.12.2018

     
    2002 - Connection refused