gdpr-zmena-v-ochrane-osobnich-udaju-na-rok-2018 Rekvalifikační účetní kurzy
popis kurzu
logo skoleni-kurzy




Hledat kurz:



Finanční, právní, daňové, mzdové a účetní kurzy a semináře


 

Studium, školení, kurzy & rekvalifikace nejen pro účetní


Odkazy na podobné kurzy:

Seznam kurzů:

MZDOVÉ ÚČETNICTVÍ PRO PERSONALISTY (záznam DVD)
... Prosinec 2018 online  ... 1. VOX a.s.

Základy účetnictví - online kurz
... Prosinec 2018  ... APROFIT ACADEMY s.r.o.


[?]


... Další podobné kurzy


O firmě:

AldEkon účetnictví

Školení, daně, mzdy, účetnictví, personalistika, přiznání,

...další naše kurzy
 

ŠKOLENÍ: GDPR - Změna v ochraně osobních údajů na rok 2018 (AldEkon účetnictví)


Program kurzu Nové obecné nařízení o ochraně osobních údajů přináší všem podnikům a institucím nové povinnosti, za jejichž porušení hrozí vysoké sankce. Připravte se již nyní na možná rizika v souvislosti s novou evropskou legislativou.   Určeno pro : Vedoucí pracovníky všech podniků a veřejných institucí, které mají alespoň jednoho zaměstanance nebo zákazníka....

AldEkon účetnictví



Cena:
    ... bez DPH: 1.479 Kč / Kurz
    ... včetně DPH: 1.790 Kč / Kurz


Termín kurzu již není k dispozici

a/nebo je možno poslat prostřednictvím serveru SKOLENI-KURZY.EU
nezávaznou přihlášku na kurz a na budoucí termín, pokud Vám nevyhovují v současnosti nabízené termíny kurzů a/nebo pokud není termín kurzu k dispozici
 

GDPR - Změna v ochraně osobních údajů na rok 2018


Určeno pro ...



Určeno pro : Vedoucí pracovníky všech podniků a veřejných institucí, které mají alespoň jednoho zaměstanance nebo zákazníka.


Přednáší ...

Školit vás budou
Mgr. Daniel Zinrák

Po maturitní zkoušce studoval na Vyšší obchodní akademii Tomáše Bati ve Zlíně, obor marketing a na Vyšší odborné škole Uherské Hradiště, obor komerční právo. Vystudoval marketing a právo na Univerzitě Palackého v Olomouci. Ve své praxi se věnuje mezinárodnímu obchodu, správě investic, obchodnímu a občanskému právu. Má zkušenosti z vedení vlastní firmy. Mezi jeho hlavní zájmy patří ekonomická a právní problematika. Stále se věnuje sledování změn v našem právním řádu, zejména v oblasti daní.


Program (obsah kurzu/studia) ...


1. Obecné nařízení o ochraně osobních údajů (GDPR)
1.1. Co je to GDPR a jeho postavení v právním řádu
1.2. Hlavní změny oproti zákonu 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů
1.3. Výhody a nevýhody GDPR
1.4. Nové instituty v GDPR
1.5. Pověřenec pro ochranu osobních údajů 2. Osobní údaje
2.1. Co všechno jsou osobní údaje
2.2. Citlivé osobní údaje
2.3. Kde všude se mohou osobní údaje nacházet?
* Marketingové Informační Systémy, CRM systémy,
* Účetnictví a databáze
* Personální agenda
* Kamerové systémy
* Dokumentace z akcí podniků (foto, videozáznamy)
* Papírové kartotéky 3. Zpracování osobních údajů
3.1. Co se považuje za zpracování osobních dat
3.2. Kdo jsou správci a zpracovatelé osobních údajů
3.3. Povinnosti a zodpovědnost správců a zpracovatelů
3.4. Nejčastější chyby při zpracování osobních údajů
4. Praxe k GDPR
4.1. Jak se k GDPR postavit a čím začít
4.2. CRM systémy a jejich nastavení
4.3. Vnitřní procesy a školení zaměstnanců
4.4. Nastavení informací a souhlasů, použitelnost dosavadních kontaktů a jak to napravit
4.5. ePrivacy, on-line marketing, cookies
4.6. Kdy potřebujeme pověřence
4.7. Co dělat při úniku osobních údajů
4.8. Jakou další dokumentaci si pořídit a jak o ni pečovat
 


Cíl: Účastníci získají základní přehled o nových povinnostech vyplývajících ze směrnice GDPR, seznámí se se změnami oproti dosavadní praxi a možnými způsoby ochrany před případnými sankcemi.


Další popis (úroveň, minimální znalosti, info o cenách kurzu) ...

V ceně je zahrnut oběd i občerstvení.
Pokud jste firma s povinností zaměstnávat osoby se zdravotním postižením , vystavíme vám při odebrání našich služeb potvrzení o náhradním plnění, čímž si můžete naše služby zlevnit až o téměř 63 000 Kč za rok.









 
Školení Osobní rozvoj, psychologie :
GDPR - Změna v ochraně osobních údajů na rok 2018 |
homehttp://www.rekvalifikacni-ucetni-kurzy.cz/kurz 70423 studium gdpr zmena v ochrane osobnich udaju na rok 2018

Podtéma školení: Osobní rozvoj, psychologie
Kurz je nalezen v sekci: Finanční, právní, daňové, mzdové a účetní kurzy a semináře , Management, marketing, prodej a ostatní manažerské kurzy a školení
 

Termíny kurzu

Není vypsaný žádný termín školení, ...

 

Mzdy a personalistika | Money
mzdy | 2018-11-29 

MZDY - RON Software | ron.cz
mzdy | 2018-10-04 

[?]

Online kurzy
kurzy | 2018-11-29 

Kurzy a akce | Apneaman
kurzy | 2018-11-11 

[?]
 

 
Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Více zde