gdpr-ochrana-osobnich-udaju-ve-zdravotnictvi Rekvalifikační účetní kurzy
popis kurzu
logo skoleni-kurzy




Hledat kurz:



Finanční, právní, daňové, mzdové a účetní kurzy a semináře


 

Studium, školení, kurzy & rekvalifikace nejen pro účetní


Odkazy na podobné kurzy:

Seznam kurzů:

Personální agenda - jak správně vést administrativu v oblasti HR
... 19.10.2018 Praha  ... Top Vision

JAK VÉST PERSONÁLNÍ AGENDU A PERSONÁLNÍ ADMINISTRATIVU V ROCE 2019
... 19.11.2018 Olomouc  ... Intellego - vzdělávací agentura

Personální agenda - jak správně vést administrativu v oblasti HR
... 11.12.2018 Praha  ... Top Vision


[?]


... Další podobné kurzy


O firmě:

Aliaves Co., a.s.

Aliaves je akciová společnost působící na českém trhu od roku 2009. Hlavní činností společnosti jsou vzdělávací a poradenské služby ve všech oblastech činnosti veřejné správy. Díky úzké spolupráci našich konzultantů s ústředními orgány státu a profesionální znalosti požadavků obcí, měst a krajů jsme schopni zajistit adekvátní nabídku. Posláním společnosti Aliaves je snaha o předávání postupů a vědomostí zaměstnancům veřejné správy a prostřednictvím přednášek, seminářů a odborných školení dlouhodobě zajišťovat informovanost o aktuální domácí legislativě a legislativě Evropské unie.

...další naše kurzy
 

ŠKOLENÍ: GDPR - Ochrana osobních údajů ve zdravotnictví (Aliaves Co., a.s.)


Číslo akreditovaného kurzu : AK - PV-760 - 2017, název akreditace GDPR - ochrana osobních údajů Akreditace: MV : Vyhněte se obrovským pokutám. Evropské nařízení GDPR představuje revoluční změnu v ochraně a přístupu k osobním údajům. Obsah: * porovnání dosavadní právní úpravy (zákon č. 101/2000 Sb.) a nové právní úpravy (Nařízení Evropského ...

Aliaves Co., a.s.



Cena:
    ... bez DPH: 3.590 Kč / Kurz
    ... včetně DPH: 4.344 Kč / Kurz


Termín kurzu již není k dispozici

a/nebo je možno poslat prostřednictvím serveru SKOLENI-KURZY.EU
nezávaznou přihlášku na kurz a na budoucí termín, pokud Vám nevyhovují v současnosti nabízené termíny kurzů a/nebo pokud není termín kurzu k dispozici
 

GDPR - Ochrana osobních údajů ve zdravotnictví


Přednáší ...

JUDr. Eva Janečková - pracovala na Úřadu pro ochranu osobních údajů.


Program (obsah kurzu/studia) ...

: Vyhněte se obrovským pokutám. Evropské nařízení GDPR představuje revoluční změnu v ochraně a přístupu k osobním údajům.
Obsah:
* porovnání dosavadní právní úpravy (zákon č. 101/2000 Sb.) a nové právní úpravy (Nařízení Evropského parlamentu a Rady 2016/679)
* upozornění na nejdůležitější změny
* pověřenec pro ochranu osobních údajů
* zpracování osobních údajů ve zdravotnické dokumentaci
* nakládání se zdravotnickou dokumentací
* kamery ve zdravotnických zařízeních


Další popis (úroveň, minimální znalosti, info o cenách kurzu) ...


* Číslo akreditovaného kurzu : AK/PV-760/2017, název akreditace GDPR - ochrana osobních údajů
Akreditace: MV
*
* V případě, že se jedná o vzdělávací akci akreditovanou u Ministerstva vnitra ČR dle zákona 312/2002 Sb. nebo rekvalifikační kurz akreditovaný MŠMT a jsou splněny podmínky pro osvobození od DPH, bude jako konečná cena fakturována cena bez DPH. Splnění podmínek pro osvobození určuje pořadatel.

* Program: : 8:30 - 9:00 prezence účastníků 9:00 – 11:00 přednáška 11:00 – 11:15 přestávka 11:15 – 13:00 přednáška





 
Školení Požární ochrana a ekologie :
GDPR - Ochrana osobních údajů ve zdravotnictví |
homehttp://www.rekvalifikacni-ucetni-kurzy.cz/kurz 70327 studium gdpr ochrana osobnich udaju ve zdravotnictvi

Podtéma školení: Požární ochrana a ekologie
Kurz je nalezen v sekci: Management, marketing, prodej a ostatní manažerské kurzy a školení
 

Termíny kurzu

Není vypsaný žádný termín školení, ...

 

Blog Mzdy - RSM CZ
mzdy | 2018-09-15 

Aladdin - mzdy
mzdy | 2018-08-20 

[?]

Kurzy | Gourmet Academy
kurzy | 2018-09-13 

Kurzy Brno
kurzy | 2018-08-26 

[?]
 

 
Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Více zde