gdpr-v-praxi-ve-financnich-sluzbach Rekvalifikační účetní kurzy
popis kurzu
logo skoleni-kurzy




Hledat kurz:



Finanční, právní, daňové, mzdové a účetní kurzy a semináře


 

Studium, školení, kurzy & rekvalifikace nejen pro účetní


Odkazy na podobné kurzy:

Seznam kurzů:

Jak zvládat vedení lidí a různé problematické situace? Jak obstát v různých rolích, které lídrovi přísluší? Jak zvolit správný přístup a podle čeho se řídit při vedení druhých? Těmito otázkami se zabývá kurz s názvem „Management s leadership“. Účastníci se naučí jak jednat, pracovat a vést různé typy podřízených v různých situacích. Osvojí si různé styly vedení, naučí se pracovat s problematickými typy podřízených v náročných situacích.   Cíle:

Poznat a osvojit si různé styly vedení lidí, a naučit se účinně využívat svůj preferovaný styl

Naučit se umět být lidský i věcný, současně obchodně zaměřen

Najít řešení náročných situací na vedení lidí z vlastní praxe

Osvojit si operační pravidla managementu 

">

Celý výukový program je koncipován jako výcvikový kurz, v něž se střídá výklad lektora s praktickým výcvikem a případně s "role plays" s videozáznamem, skupinovým řešením cvičných příkladů a sebepoznávacích testů. Při výuce je využívána didaktická technika.

Kurz je určen manažerům nižší a střední úrovně, obchodníkům a vedoucím projektů, všem, kteří chtějí efektivně komunikovat se svými partnery.

Přínos kurzu pro účastníky:
  • Umění jasně stanovovat priority  
  • Efektivní plánování  
  • Tvořivé myšlení a maximalizace výstupů za určité období  
  • Efektivní komunikace  
  • Schopnost využít čas jako dobrého sluhu - ne jako špatného pána  
  • Kurz je rozdělen do bloků s následujícím přehledem probírané látky:
  • Stanovení pravidel výcviku, vzájemné seznámení a kolečko očekávání  
  • Pojetí efektivity, pojetí času a jeho vztahu k penězům  
  • Work-life ballance  
  • Prokrastinace a způsoby, jak se jí bránit  
  • Proaktivita a její význam  
  • Křivka pozornosti  
  • Naléhavost a důležitost - Eisenhowerův princip  
  • Paretovo pravidlo  
  • ABC analýza - stanovování priorit, cvičný příklad na priority  
  • Osobní vize  
  • 3 úrovně cílů - strategie, taktika, operativa  
  • Plánovací systémy - nástroje manažera pro 21. století  
  • Efektivní komunikace a WIN to WIN princip  
  • Pochopení druhých jako klíč k úspěchu  
  • Aktivní naslouchání a efektivní učení  
  • Zásady delegování (x zadávání úkolů) - postup  
  • Kvadranty úspěchu a obnova sil  
  • Výkonnostní křivka  
  • Budování návyků  
  • Praktické rady k řízení času - workshop  
  • Akční plán - první kroky v praxi  
  • Zhodnocení a závěr kurzu  
  •   Po absolvování kurzu obdrží každý účastník osvědčení o absolvování kurzu / certifikát.Rozsah výuky a organizace výuky:
  • Kurz probíhá v malých skupinách prezenční formou na učebně.  
  • Součástí kurzu je malé občerstvení, nealkoholické nápoje a káva nebo čaj.  
  • Všichni účastníci obdrží ke kurzu studijní materiály, případně kvalitní literaturu k dalšímu studiu.  
  • Kurz vždy probíhá na našich pražských učebnách. V případě dohody s účastníky je možno ku">
  • Self Coaching aneb sám sobě koučem - má cesta k úplnému využití potenciálu
    ... 30.08.2018 Praha  ... Top Vision

    Osobní leadership - cesta k vlastnímu sebe rozvoji
    ... 30.08.2018 Brno  ... ICT Pro s.r.o. – Kurzy, školení, konzultace ICT a Soft Skills

    Event Management od A do Z - jak naplánovat a uspořádat event, na který se nezapomíná
    ... 05.09.2018 Praha  ... Top Vision

    Osobní leadership - cesta k vlastnímu sebe rozvoji
    ... 06.09.2018 Praha  ... ICT Pro s.r.o. – Kurzy, školení, konzultace ICT a Soft Skills

    Otevřený kurz MotivP: Management a leadership
    ... 10.09.2018 Brno  ... agentura Motiv P s.r.o.

    Timemanagement
    ... 12.09.2018 Praha  ... JUBELA, s.r.o.

    Dovednosti pro úspěšné asistenty/-ky - staňte se účinnou podporou managementu
    ... 17.09.2018 Plzeň  ... Top Vision


    [?]


    ... Další podobné kurzy


    O firmě:

    1. VOX a.s.

    Firma VOX působí na trhu vzdělávacích firem od roku 1993 jako fyzická osoba „Ing. Zdenka Vostrovská, CSc. – VOX“. Od roku 1990 do roku 1993 se zabývala vedením účetnictví, likvidací firem, ekonomickým, finančním a daňovým poradenstvím. Vzdělávací aktivity přešly dnem 1. 1. 2005 na akciovou společnost 1.VOX a. s. [dále jen VOX].

    ...další naše kurzy
     

    ŠKOLENÍ: GDPR v praxi ve finančních službách (1. VOX a.s.)


    Cílem semináře je seznámit vás s relevantními aspekty ochrany osobních údajů a pravidly, které přináší evropské nařízení GDPR se zaměřením na finační sektor. Na konci školení budete schopni identifikovat konkrétní kroky, které musí finanční instituce podstoupit k dosažení souladu s novým nařízením. Odnesete si informace o praktických aspektech jednotlivých povinností správce a zpracovatele. * Principy ochrany osobních údajů. Zákonnost zpracování: Na základě jakých právních důvodů je možné osobní údaje zpracovávat? Jaké jsou praktické důsledky jednotlivých právních důvodů a jaký si vybrat. Povinnosti správce a zpracovatele: • informování subjektů údajů, • přístup k osobním údajům, • vedení záznamů, • jmenování pověřence, • ohlašování porušení zabezpečení ochrany, • posouzení vlivu na ochranu osobních údajů, • zavedení vhodných opatření, • dodržování kodexu chování. Práva subjektů údajů: • právo na omezení zpracování, • právo na informace, • právo být zapomenut, • právo na opravu, • právo na přístup, • právo na přenositelnost, • právo námitky. Pověřenec pro ochranu osobních údajů (DPO): • kdo má povinnost stanovit DPO, • ustanovení, • náplň práce a požadovaná kvalifikace. Praktické zkušenosti z implementace ve finančním sektoru. Dotazy a diskuze....
    delete Tento kurz už byl smazán

    Pro aktuální kurzy pokračujte na hlavní nabídce:
    http://www.rekvalifikacni-ucetni-kurzy.cz

    1. VOX a.s.



    Cena:
        ... bez DPH: 2.490 Kč / Kurz
        ... včetně DPH: 3.013 Kč / Kurz


    Termín kurzu již není k dispozici

    a/nebo je možno poslat prostřednictvím serveru SKOLENI-KURZY.EU
    nezávaznou přihlášku na kurz a na budoucí termín, pokud Vám nevyhovují v současnosti nabízené termíny kurzů a/nebo pokud není termín kurzu k dispozici
     

    GDPR v praxi ve finančních službách


    Určeno pro ...

    Seminář je určen všem, kteří přicházejí do styku s osobními údaji zaměstnanců ve finančním a bankovním sektoru.


    Přednáší ...


    Mgr. Zuzana Dubská
    PwC Česká Republika, kam přišla ze společnosti Raifeissen stavební spořitelna; vedoucí Sekce ochrany soukromí České Compliance Asociace; specialistka na compliance a ochranu dat; dříve působila na Úřadu pro ochranu osobních údajů


    Obsah kurzu/školení


    Principy ochrany osobních údajů.
    Zákonnost zpracování: Na základě jakých právních důvodů je možné osobní údaje zpracovávat?
    Jaké jsou praktické důsledky jednotlivých právních důvodů a jaký si vybrat.
    Povinnosti správce a zpracovatele:

    informování subjektů údajů,

    přístup k osobním údajům,

    vedení záznamů,

    jmenování pověřence,

    ohlašování porušení zabezpečení ochrany,

    posouzení vlivu na ochranu osobních údajů,

    zavedení vhodných opatření,

    dodržování kodexu chování.
    Práva subjektů údajů:

    právo na omezení zpracování,

    právo na informace,

    právo být zapomenut,

    právo na opravu,

    právo na přístup,

    právo na přenositelnost,

    právo námitky.
    Pověřenec pro ochranu osobních údajů (DPO):

    kdo má povinnost stanovit DPO,

    ustanovení,

    náplň práce a požadovaná kvalifikace.
    Praktické zkušenosti z implementace ve finančním sektoru.
    Dotazy a diskuze.

    Cíl školení / poznámka ke kurzu

    Cílem semináře je seznámit vás s relevantními aspekty ochrany osobních údajů a pravidly, které přináší evropské nařízení GDPR se zaměřením na finační sektor. Na konci školení budete schopni identifikovat konkrétní kroky, které musí finanční instituce podstoupit k dosažení souladu s novým nařízením. Odnesete si informace o praktických aspektech jednotlivých povinností správce a zpracovatele.

    Další popis (úroveň, minimální znalosti, info o cenách kurzu) ...

    Samozřejmostí je občerstvení, podkladové materiály a osvědčení o absolvování pro každého účastníka.





     
    Školení Finance a bankovnictví :
    GDPR v praxi ve finančních službách |
    homehttp://www.rekvalifikacni-ucetni-kurzy.cz/kurz 70179 studium gdpr v praxi ve financnich sluzbach

    Podtéma školení: Finance a bankovnictví
    Kurz je nalezen v sekci: Rekvalifikační kurzy, semináře a školení , Finanční, právní, daňové, mzdové a účetní kurzy a semináře , Management, marketing, prodej a ostatní manažerské kurzy a školení
     

    Termíny kurzu

    Není vypsaný žádný termín školení, ...

     

    Aladdin - mzdy
    mzdy | 2018-08-20 

    Mzdy a personalistika
    mzdy | 2018-08-17 

    [?]

    Kurzy Praha
    kurzy | 2018-08-20 

    Kurzy genealogie
    kurzy | 2018-08-19 

    [?]
     

     
    Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Více zde