gdpr-v-praxi-ve-financnich-sluzbach Rekvalifikační účetní kurzy
popis kurzu
logo skoleni-kurzy




Hledat kurz:



Finanční, právní, daňové, mzdové a účetní kurzy a semináře


 

Studium, školení, kurzy & rekvalifikace nejen pro účetní


O firmě:

1. VOX a.s.

Firma VOX působí na trhu vzdělávacích firem od roku 1993 jako fyzická osoba „Ing. Zdenka Vostrovská, CSc. – VOX“. Od roku 1990 do roku 1993 se zabývala vedením účetnictví, likvidací firem, ekonomickým, finančním a daňovým poradenstvím. Vzdělávací aktivity přešly dnem 1. 1. 2005 na akciovou společnost 1.VOX a. s. [dále jen VOX].

...další naše kurzy
 

ŠKOLENÍ: GDPR v praxi ve finančních službách (1. VOX a.s.)


Cílem semináře je seznámit vás s relevantními aspekty ochrany osobních údajů a pravidly, které přináší evropské nařízení GDPR se zaměřením na finační sektor. Na konci školení budete schopni identifikovat konkrétní kroky, které musí finanční instituce podstoupit k dosažení souladu s novým nařízením. Odnesete si informace o praktických aspektech jednotlivých povinností správce a zpracovatele. * Principy ochrany osobních údajů. Zákonnost zpracování: Na základě jakých právních důvodů je možné osobní údaje zpracovávat? Jaké jsou praktické důsledky jednotlivých právních důvodů a jaký si vybrat. Povinnosti správce a zpracovatele: • informování subjektů údajů, • přístup k osobním údajům, • vedení záznamů, • jmenování pověřence, • ohlašování porušení zabezpečení ochrany, • posouzení vlivu na ochranu osobních údajů, • zavedení vhodných opatření, • dodržování kodexu chování. Práva subjektů údajů: • právo na omezení zpracování, • právo na informace, • právo být zapomenut, • právo na opravu, • právo na přístup, • právo na přenositelnost, • právo námitky. Pověřenec pro ochranu osobních údajů (DPO): • kdo má povinnost stanovit DPO, • ustanovení, • náplň práce a požadovaná kvalifikace. Praktické zkušenosti z implementace ve finančním sektoru. Dotazy a diskuze....
delete Tento kurz už byl smazán

Pro aktuální kurzy pokračujte na hlavní nabídce:
http://www.rekvalifikacni-ucetni-kurzy.cz

1. VOX a.s.



Cena:
    ... bez DPH: 2.490 Kč / Kurz
    ... včetně DPH: 3.013 Kč / Kurz


Termín kurzu již není k dispozici

a/nebo je možno poslat prostřednictvím serveru SKOLENI-KURZY.EU
nezávaznou přihlášku na kurz a na budoucí termín, pokud Vám nevyhovují v současnosti nabízené termíny kurzů a/nebo pokud není termín kurzu k dispozici
 

GDPR v praxi ve finančních službách


Určeno pro ...

Seminář je určen všem, kteří přicházejí do styku s osobními údaji zaměstnanců ve finančním a bankovním sektoru.


Přednáší ...


Mgr. Zuzana Dubská
PwC Česká Republika, kam přišla ze společnosti Raifeissen stavební spořitelna; vedoucí Sekce ochrany soukromí České Compliance Asociace; specialistka na compliance a ochranu dat; dříve působila na Úřadu pro ochranu osobních údajů


Obsah kurzu/školení


Principy ochrany osobních údajů.
Zákonnost zpracování: Na základě jakých právních důvodů je možné osobní údaje zpracovávat?
Jaké jsou praktické důsledky jednotlivých právních důvodů a jaký si vybrat.
Povinnosti správce a zpracovatele:

informování subjektů údajů,

přístup k osobním údajům,

vedení záznamů,

jmenování pověřence,

ohlašování porušení zabezpečení ochrany,

posouzení vlivu na ochranu osobních údajů,

zavedení vhodných opatření,

dodržování kodexu chování.
Práva subjektů údajů:

právo na omezení zpracování,

právo na informace,

právo být zapomenut,

právo na opravu,

právo na přístup,

právo na přenositelnost,

právo námitky.
Pověřenec pro ochranu osobních údajů (DPO):

kdo má povinnost stanovit DPO,

ustanovení,

náplň práce a požadovaná kvalifikace.
Praktické zkušenosti z implementace ve finančním sektoru.
Dotazy a diskuze.

Cíl školení / poznámka ke kurzu

Cílem semináře je seznámit vás s relevantními aspekty ochrany osobních údajů a pravidly, které přináší evropské nařízení GDPR se zaměřením na finační sektor. Na konci školení budete schopni identifikovat konkrétní kroky, které musí finanční instituce podstoupit k dosažení souladu s novým nařízením. Odnesete si informace o praktických aspektech jednotlivých povinností správce a zpracovatele.

Další popis (úroveň, minimální znalosti, info o cenách kurzu) ...

Samozřejmostí je občerstvení, podkladové materiály a osvědčení o absolvování pro každého účastníka.





 
Školení Finance a bankovnictví :
GDPR v praxi ve finančních službách |
homehttp://www.rekvalifikacni-ucetni-kurzy.cz/kurz 70179 studium gdpr v praxi ve financnich sluzbach

Podtéma školení: Finance a bankovnictví
Kurz je nalezen v sekci: Rekvalifikační kurzy, semináře a školení , Finanční, právní, daňové, mzdové a účetní kurzy a semináře , Management, marketing, prodej a ostatní manažerské kurzy a školení
 

Termíny kurzu

Není vypsaný žádný termín školení, ...

 

Mzdy
mzdy | 2017-11-01 

Stát pošle poště 800 milionů za ztrátové služby. Zaměstnancům vzrostou mzdy říká Chovanec
mzdy | 2017-03-03 
Že za ztratove služby pošte pošle penize stat domluvili ministri Chovanec a Babiš. Pul miliardy ma jit na vyšši vyplaty zamestnancu.

[?]

Kurzy Tai chi
kurzy | 2018-05-13 

Skoleni-Kurzy.EU KURZ PRO Fakturantky S Programem
kurz | 2018-04-22 

[?]
 

 
Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Více zde