archivace-dat-a-ochrana-osobnich-udaju-pro-personalisty-a-mzdove-ucetni Rekvalifikační účetní kurzy
popis kurzu
logo skoleni-kurzy




Hledat kurz:



Finanční, právní, daňové, mzdové a účetní kurzy a semináře


 

Studium, školení, kurzy & rekvalifikace nejen pro účetní


Odkazy na podobné kurzy:

Seznam kurzů:

Personální audit zajištěný prostřednictvím interního auditu
... 25.02.2019 Praha 2  ... Český institut interních auditorů, z.s.

Interní auditor ISO 45001
... Březen 2019 Plzeň  ... ISO-Chmelík

Personální agenda - jak správně vést administrativu v oblasti HR
... 26.03.2019 Praha  ... Top Vision

Audit personálních rizik
... 28.03.2019 Praha 2  ... Český institut interních auditorů, z.s.

Role pověřence pro ochranu osobních údajů, jeho zapojení do monitoringu a auditu ochrany osobních údajů
... 08.04.2019 Praha 2  ... Český institut interních auditorů, z.s.

Interní auditor ISO 45001
... Duben 2019 Plzeň  ... ISO-Chmelík

Personální a organizační audit
... 14.05.2019 Praha 2  ... Český institut interních auditorů, z.s.


[?]


... Další podobné kurzy


O firmě:

Studio W

Po každém kurzu účastníci školení obdrží osvědčení o absolvování kurzu .
* Pořádáme kurzy pro vzdělávání dospělých v oblastech: manažerské, komunikační a obchodní dovednosti, rozvoj osobnosti, kurzy pro asistentky, obchodní a pracovní právo, personalistika, mzdové a finanční účetnictví, daně.

...další naše kurzy
 

ŠKOLENÍ: ARCHIVACE DAT A OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ pro personalisty a mzdové účetní (Studio W)


...

Studio W



Cena:
    ... bez DPH: 2.400 Kč / Kurz
    ... včetně DPH: 2.904 Kč / Kurz

Přihláška na školení/seminář


a/nebo je možno poslat prostřednictvím serveru SKOLENI-KURZY.EU
nezávaznou přihlášku na kurz a na budoucí termín, pokud Vám nevyhovují v současnosti nabízené termíny kurzů a/nebo pokud není termín kurzu k dispozici
 

ARCHIVACE DAT A OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ pro personalisty a mzdové účetní


Přednáší ...

Ing. Růžena KLÍMOVÁ, specialistka a konzultantka mzdového účetnictví


Obsah kurzu/školení


Obsah:
* Archivace dat
* Právní předpisy
* Evidence, uchovávání a vyřazování dokumentů
* Základní pojmy – dokument, původce dokumentu, spisová služba, archiválie, archiv, archivní zpracování
* Archivace digitální a analogová
* Archivace dat jiným subjektem za úplatu
* Ohlašovací povinnosti vůči OSSZ při ukončení činnosti zaměstnavatele
* Spisová služba – pro veřejnoprávní původce – stručně
* Ochrana archiválií
* Výběr z ostatních právních předpisů – lhůty pro archivaci dokladů souvisejících se mzdovou a personální agendou
* Mzdový list, doklady o pracovněprávních náležitostech
* Účetní záznamy, doklady o srážkách ze mzdy, záznamy o zdravotním pojištění a sociálním zabezpečení, nemocenském pojištění, ELDP, atd.
* Dotazy účastníků
* Ochrana osobních údajů ve mzdové a personální oblasti
* Definice pojmů – osobní údaj, citlivý údaj, správce údajů, zpracovatel, pověřenec
* Kdo musí mít pověřence
* Zpracování osobních údajů, uchovávání osobních údajů, souhlas se zpracováním osobních údajů – kdy je nutný
* Povinnosti při zpracování osobních údajů, Souhlas uchazeče o zaměstnání se zpracováním osobních údajů, Souhlas zaměstnance se zpracováním osobních údajů
* Vnitřní předpis o osobních údajích
* Záznam o instruktáži o osobních údajích
* Neoprávněné požadavky subjektu údajů
* Předávání osobních údajů OSSZ
* Povinnosti při zpracování citlivých údajů
* Záznamy o zpracování
* Likvidace osobních údajů
* Předávání údajů do ciziny
* Úřad pro ochranu osobních údajů – dozorový úřad
* Přestupky, správní delikty
* Kamerový systém
* Archivace dat a jejich ochrana
* Osobní dotazníky
* Inzerát a osobní údaje uchazeče o místo




 
Školení Mzdy, sociální a zdravotní pojištění :
ARCHIVACE DAT A OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ pro personalisty a mzdové účetní |
homehttp://www.rekvalifikacni-ucetni-kurzy.cz/kurz 67905 studium archivace dat a ochrana osobnich udaju pro personalisty a mzdove ucetni

Podtéma školení: Mzdy, sociální a zdravotní pojištění
Kurz je nalezen v sekci: Finanční, právní, daňové, mzdové a účetní kurzy a semináře , Management, marketing, prodej a ostatní manažerské kurzy a školení
 

Termíny kurzu


10.05.2019 - Praha

2.400 Kurz bez DPH

Přihlásit
[Order] Objednat

- 2 400 Kč (s DPH 2 904 Kč) v ceně studijní materiály, občerstveníKč - CZK 9 - 14 h.

 

Rostou mzdy roste riziko
mzdy | 2019-01-14 

Mzdy a personalistika | Money
mzdy | 2018-11-29 

[?]

Kurzy Liberec
kurzy | 2019-02-13 

Kite kurzy - kiteboarding snowkiting landkiting
kurzy | 2019-01-19 

[?]
 

 
Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Více zde