archivace-dat-a-ochrana-osobnich-udaju-pro-personalisty-a-mzdove-ucetni Rekvalifikační účetní kurzy
popis kurzu
logo skoleni-kurzy




Hledat kurz:



Finanční, právní, daňové, mzdové a účetní kurzy a semináře


 

Studium, školení, kurzy & rekvalifikace nejen pro účetní


O firmě:

Studio W

Po každém kurzu účastníci školení obdrží osvědčení o absolvování kurzu .
* Pořádáme kurzy pro vzdělávání dospělých v oblastech: manažerské, komunikační a obchodní dovednosti, rozvoj osobnosti, kurzy pro asistentky, obchodní a pracovní právo, personalistika, mzdové a finanční účetnictví, daně.

...další naše kurzy
 

ŠKOLENÍ: ARCHIVACE DAT A OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ pro personalisty a mzdové účetní (Studio W)


Obsah: * Archivace dat * Právní předpisy * Evidence, uchovávání a vyřazování dokumentů * Základní pojmy – dokument, původce dokumentu, spisová služba, archiválie, archiv, archivní zpracování * Archivace digitální a analogová * Archivace dat jiným subjektem za úplatu * Ohlašovací povinnosti vůči OSSZ při ukončení činnosti zaměstnavatele * Spisová služba – pro veřejnoprávní původce – stručně * Ochrana archiválií * Výběr z ostatních právních předpisů – lhůty pro archivaci dokladů souvisejících se mzdovou a personální agendou * Mzdový list, doklady o pracovněprávních náležitostech * Účetní záznamy, doklady o srážkách ze mzdy, záznamy o zdravotním pojištění a sociálním zabezpečení, nemocenském pojištění, ELDP, atd. * Dotazy účastníků * Ochrana osobních údajů ve mzdové a personální oblasti * Definice pojmů – osobní údaj, citlivý údaj, správce údajů, zpracovatel, pověřenec * Kdo musí mít pověřence * Zpracování osobních údajů, uchovávání osobních údajů, souhlas se zpracováním osobních údajů – kdy je nutný * Povinnosti při zpracování osobních údajů, Souhlas uchazeče o zaměstnání se zpracováním osobních údajů, Souhlas zaměstnance se zpracováním osobních údajů * Vnitřní předpis o osobních údajích * Záznam o instruktáži o osobních údajích * Neoprávněné požadavky subjektu údajů * Předávání osobních údajů OSSZ * Povinnosti při zpracování citlivých údajů * Záznamy o zpracování * Likvidace osobních údajů * Předávání údajů do ciziny * Úřad pro ochranu osobních údajů – dozorový úřad * Přestupky, správní delikty * Kamerový systém * Archivace dat a jejich ochrana * Osobní dotazníky * Inzerát a osobní údaje uchazeče o místo ...
delete Tento kurz už byl smazán

Pro aktuální kurzy pokračujte na hlavní nabídce:
http://www.rekvalifikacni-ucetni-kurzy.cz

Studio W



Cena:
    ... bez DPH: 2.400 Kč / Kurz
    ... včetně DPH: 2.904 Kč / Kurz


Termín kurzu již není k dispozici

a/nebo je možno poslat prostřednictvím serveru SKOLENI-KURZY.EU
nezávaznou přihlášku na kurz a na budoucí termín, pokud Vám nevyhovují v současnosti nabízené termíny kurzů a/nebo pokud není termín kurzu k dispozici
 

ARCHIVACE DAT A OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ pro personalisty a mzdové účetní


Přednáší ...

Ing. Růžena KLÍMOVÁ, specialistka a konzultantka mzdového účetnictví


Obsah kurzu/školení


Obsah:
* Archivace dat
* Právní předpisy
* Evidence, uchovávání a vyřazování dokumentů
* Základní pojmy – dokument, původce dokumentu, spisová služba, archiválie, archiv, archivní zpracování
* Archivace digitální a analogová
* Archivace dat jiným subjektem za úplatu
* Ohlašovací povinnosti vůči OSSZ při ukončení činnosti zaměstnavatele
* Spisová služba – pro veřejnoprávní původce – stručně
* Ochrana archiválií
* Výběr z ostatních právních předpisů – lhůty pro archivaci dokladů souvisejících se mzdovou a personální agendou
* Mzdový list, doklady o pracovněprávních náležitostech
* Účetní záznamy, doklady o srážkách ze mzdy, záznamy o zdravotním pojištění a sociálním zabezpečení, nemocenském pojištění, ELDP, atd.
* Dotazy účastníků
* Ochrana osobních údajů ve mzdové a personální oblasti
* Definice pojmů – osobní údaj, citlivý údaj, správce údajů, zpracovatel, pověřenec
* Kdo musí mít pověřence
* Zpracování osobních údajů, uchovávání osobních údajů, souhlas se zpracováním osobních údajů – kdy je nutný
* Povinnosti při zpracování osobních údajů, Souhlas uchazeče o zaměstnání se zpracováním osobních údajů, Souhlas zaměstnance se zpracováním osobních údajů
* Vnitřní předpis o osobních údajích
* Záznam o instruktáži o osobních údajích
* Neoprávněné požadavky subjektu údajů
* Předávání osobních údajů OSSZ
* Povinnosti při zpracování citlivých údajů
* Záznamy o zpracování
* Likvidace osobních údajů
* Předávání údajů do ciziny
* Úřad pro ochranu osobních údajů – dozorový úřad
* Přestupky, správní delikty
* Kamerový systém
* Archivace dat a jejich ochrana
* Osobní dotazníky
* Inzerát a osobní údaje uchazeče o místo




 
Školení Mzdy, sociální a zdravotní pojištění :
ARCHIVACE DAT A OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ pro personalisty a mzdové účetní |
homehttp://www.rekvalifikacni-ucetni-kurzy.cz/kurz 67905 studium archivace dat a ochrana osobnich udaju pro personalisty a mzdove ucetni

Podtéma školení: Mzdy, sociální a zdravotní pojištění
Kurz je nalezen v sekci: Finanční, právní, daňové, mzdové a účetní kurzy a semináře , Management, marketing, prodej a ostatní manažerské kurzy a školení
 

Termíny kurzu

Není vypsaný žádný termín školení, ...

 

MZDY - RON Software | ron.cz
mzdy | 2018-10-04 

Blog Mzdy - RSM CZ
mzdy | 2018-09-15 

[?]

Kurzy a akce | Apneaman
kurzy | 2018-11-11 

Kurzy Praha
kurzy | 2018-10-29 

[?]
 

 
Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Více zde