system-managementu-bezpecnosti-potravin-interni-auditor Rekvalifikační účetní kurzy
popis kurzu
logo skoleni-kurzy




Hledat kurz:



Finanční, právní, daňové, mzdové a účetní kurzy a semináře


 

Studium, školení, kurzy & rekvalifikace nejen pro účetní


Odkazy na podobné kurzy:

Seznam kurzů:

Personalistika v praxi # pro personalisty a manažery  ... Práce v personalistice [ HR ]
... Říjen 2019 Praha 1  ... ERSTES, spol. s r.o.

Personalista - rekvalifikace včetně profesní kvalifikační zkoušky
... Říjen 2019 Praha 5  ... OBCHODNÍ INSTITUT

Pracovně lékařské služby v praxi # pro personalisty, manažery firem  ... PLS v praxi
... Říjen 2019 Praha 1  ... ERSTES, spol. s r.o.

Základy účetnictví - online kurz
... Říjen 2019 Celá ČR  ... APROFIT ACADEMY s.r.o.

Co má znát (nejen) zkušený personalista ze zákoníku práce – méně známé skutečnosti
... 16.10.2019 Praha  ... Aliaves Co., a.s.

Personalistika v praxi - nezbytné základy pro HR
... 23.10.2019 Brno  ... Top Vision

ÚČETNÍ OPERACE VYJÁDŘENÉ V CIZÍCH MĚNÁCH z pohledu účetního, daňového, z pohledu DPH, vč. problematiky zahraničních pracovních cest
... 25.10.2019 Praha  ... Studio W


[?]


... Další podobné kurzy


O firmě:

TÜV SÜD Czech s.r.o.

Akademie TÜV SÜD Czech čerpá ze zkušeností velké nadnárodní společnosti a nabízí firmám komplexní řešení rozvoje a vzdělávání svých zaměstnanců formou otevřených školení i školení ušitých přímo na míru.

...další naše kurzy
 

ŠKOLENÍ: Systém managementu bezpečnosti potravin – Interní auditor (TÜV SÜD Czech s.r.o.)


Získáte znalosti potřebné pro zavádění a udržování systému kritických bodů HACCP. Seznámíte se s požadavky normy ČSN EN ISO 22000, FSSC 22000 a rozdíly při aplikaci požadavků norem ČSN EN ISO 9001 a ČSN EN ISO 22000 do praxe. Získáte návod pro řízení programu auditů, postupy a zásady při provádění interních auditů podle ISO 19011 a požadavků HACCP a základní přehled a informace o standardech pro oblast certifikace v potravinářském průmyslu [BRC, IFS, GMP a další]. Na základě absolvování školení a úspěšného zvládnutí testu Vám bude vystaveno osvědčení interního auditora k provádění interních auditů nebo auditů druhou stranou [u dodavatelů] v oblasti systémů managementu bezpečnosti potravin....

TÜV SÜD Czech s.r.o.



certifikat Účastník obdrží certifikát
zkouska Kurz je ukončen zkouškou
Cena:
    ... bez DPH: 7.500 Kč / Kurz
    ... včetně DPH: 9.075 Kč / Kurz


Termín kurzu již není k dispozici

a/nebo je možno poslat prostřednictvím serveru SKOLENI-KURZY.EU
nezávaznou přihlášku na kurz a na budoucí termín, pokud Vám nevyhovují v současnosti nabízené termíny kurzů a/nebo pokud není termín kurzu k dispozici
 

Systém managementu bezpečnosti potravin – Interní auditor


Určeno pro ...


* Všem, kteří chtějí „zabít dvě mouchy jednou ranou“ nechtějí certifikaci podle IFS/ BRC, ale zvažují alternativní systémovou certifikaci podle mezinárodní normy řady ISO, která je uznávaná obchodními řetězci [certifikační schéma FSSC 22000]
* všem zájemcům, kteří si chtějí prohloubit znalosti týkající se systému HACCP a jejich aplikace v praxi
* všem certifikovaným společnostem podle HACCP, které potřebují zavést a implementovat požadavky nové normy [Věstník Mze č. 2/2010]
* všem, kteří potřebují informace k přechodu od normy ČSN EN ISO 9001 na ČSN EN ISO 22000 a o jejich vzájemné kompatibilitě


Program (obsah kurzu/studia) ...


* základní právní předpisy vztahující se k potravinám
* termíny a definice v oblasti systému kritických bodů
* základní principy sytému HACCP
* HACCP systém – požadavky z hlediska certifikace – Věstník MZe č.2/2010
* rozdíly mezi požadavky Věstníku MZe č.1/2010 a Věstníku MZe č.2/2010
* zásady SVP, SHP – požadavky na provozní prostředí
* požadavky normy ČSN EN ISO 22000
* praktické příklady a ukázky, nejčastější nedostatky v rámci certifikace systémů managementu bezpečnosti potravin
* další standardy k zajištění bezpečnosti potravin v potravinářském průmyslu – ČSN EN ISO 9001, BRC IFS, GMP
* auditování systémů managementu interními auditory dle normy ČSN EN ISO 19011
* základní pojmy, druhy auditů a jejich základní charakteristiky
* plánování, příprava a průběh interního auditu
* požadavky na způsobilost interních auditorů – hodnocení auditorů, psychologie auditu, diskuse


Získáte znalosti potřebné pro zavádění a udržování systému kritických bodů HACCP. Seznámíte se s požadavky normy ČSN EN ISO 22000, FSSC 22000 a rozdíly při aplikaci požadavků norem ČSN EN ISO 9001 a ČSN EN ISO 22000 do praxe. Budete mít přehled o základních právních předpisech platných pro potravinářskou oblast.


Získáte návod pro řízení programu auditů, postupy a zásady při provádění interních auditů podle ISO 19011 a požadavků HACCP a základní přehled a informace o standardech pro oblast certifikace v potravinářském průmyslu [BRC, IFS, GMP a další].

Dostanete základní studijní materiál, který Vám umožní vrátit se a oživit si klíčové body v dané problematice i v budoucnosti.


Další popis (úroveň, minimální znalosti, info o cenách kurzu) ...

Rozsah školení 2 dny.
* Na základě absolvování školení a úspěšného zvládnutí testu Vám bude vystaveno osvědčení interního auditora k provádění interních auditů nebo auditů druhou stranou [u dodavatelů] v oblasti systémů managementu bezpečnosti potravin.





 
Školení potraviny :
Systém managementu bezpečnosti potravin – Interní auditor |
homehttp://www.rekvalifikacni-ucetni-kurzy.cz/kurz 10169 studium system managementu bezpecnosti potravin interni auditor

Podtéma školení: potraviny
Kurz je nalezen v sekci: Odborné kurzy, semináře a školení pro experty a profesionály
 

Termíny kurzu

Není vypsaný žádný termín školení, ...

 

mzdy | info.cz
mzdy | 2019-08-08 

mzdy
mzdy | 2019-08-08 

[?]

Kite kurzy - kiteboarding snowkiting landkiting buggykiting
kurzy | 2019-10-12 

Krav Maga Global - kurzy sebeobrany
kurzy | 2019-10-04 

[?]
 

 
Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Více zde