gdpr-v-personalni-praxi-monitoring-zamestnancu-ostrava Rekvalifikační účetní kurzy
podobne kursy
logo skoleni-kurzy




Hledat kurz:



Finanční, právní, daňové, mzdové a účetní kurzy a semináře


 

Studium, školení, kurzy & rekvalifikace nejen pro účetní







 

GDPR v personální praxi, monitoring zaměstnanců - OSTRAVA


Pověřenci, pracovníci personálního oddělení, IT oddělení, účetního oddělení, vedoucízaměstnanci, auditoři, kteří kontrolují nebo rozhodují o zpracování osobních údajůzaměstnanců. Cíl semináře Seznámit účastníky s podmínkami zpracování osobních údajů zaměstnanců ve všechfázích – nábor, trvání pracovního poměru, archivac



Přihláška na podobný kurz a/nebo školení od jiné firmy a v jiné ceně:



PERSONALISTA

01.06.2020 - Havířov, Karviná, Orlová, Ostr Po ukončení kurzu absolvent má veškeré kompetence a dovednosti vyplývající z aktuálně platného hodnotícího standardu profesní kvalifikace....
Aktivní život od A do Z - Podrobnosti o kurzu



Zpracování osobních údajů (GDPR, zákon o zpracování osobních údajů) – aktuální otázky, praktická doporučení

03.06.2020 - Praha Seminář je zaměřen na problémy, které správci a zpracovatelé v praxi nejčastěji řeší: - určení role správce a zpracovatele, zpracovatelské smlouva, - jak správně provést posouzení vlivu na ochranu osobních údajů – jak správně plnit informační povinnost a co nezapomenout u souhlasu, - jak postupovat při předávání osobních údajů mimo EU, - jaká jsou pravidla při monitorování zaměstnanců na pracovišti, - jak správně postupovat při nasazení kamerových systémů, používání biometrických údajů. * • dosavadní dozorová praxe Úřadu pro ochranu osobních údajů, • zákon o zpracování osobních údajů, postavení a role Úřadu, • vysvětlení základních pojmů (anonymizace, pseudonymizace, biometrické údaje apod.), zásady zpracování, • používání právních titulů na konkrétních příkladech, • problematika udělování a odvolatelnosti souhlasu, informační povinnost, • certifikační mechanismy a kodexy chování v praxi, • přehled nástrojů pro předávání do třetích zemí a v jakých konkrétních případech je použít (smluvní doložky, BCR, Štít soukromí). Diskuze a dotazy....
1. VOX a.s. - Podrobnosti o kurzu



SPECIALISTA VZDĚLÁVÁNÍ A ROZVOJE - jak komplexně uchopit vzdělávání zaměstnanců

03.06.2020 - Praha Určeno pro HR manažery, Training & Development manažery a specialisty vzdělávání. Tedy pro všechny, kteří mají zodpovědnost za zajištění efektivního a na strategii propojeného vzdělávání zaměstnanců. Cíl: * Naučíte se definovat cílové skupiny a jejich vzdělávací a rozvojové potřeby v návaznosti na strategii firmy * Vyzkoušíte si, jak stanovit...
Studio W - Podrobnosti o kurzu



ODBORNÝ KURZ pro provádění běžných prohlídek ocelových konstrukcí dle ČSN 73 2604 – PROVEDENÍ VLASTNÍM ZAŠKOLENÝM ZAMĚSTNANCEM

05.06.2020 - webiář Kurz je určen pro všechny výrobce, dodavatele, manažery skladů, skladníky, odborně způsobilé osoby v prevenci rizik a další uživatele žebříků a provozovatele ocelových konstrukcí. Prokazatelné splnění povinnosti zaměstnavatele nebo objednatele, ve smyslu §103, odstavce 2, zákona č. 262 - 2006 Sb., v platném znění, zákoníku práce, pro poskytnutí pokynů a odborného školení při pověření zaměstnance specifickým pracovním úkonem....
PYROKONTROL trading consulting - Podrobnosti o kurzu na serveru SKOLENI-KURZY.EU



Podřízený zaměstnanec od A do Z

09.06.2020 - Praha Získáte ucelené informace o průběhu pracovního procesu zaměstnance. Projdete vše od výběru zaměstnance přes komunikaci ve složitých situacích, předávání pozitivní i negativní zpětné vazby, řešení menších i větších konfliktních situací, motivování podřízených k práci až po ukončení pracovního poměru. Součástí semináře je i nácvik modelových situací a probírání příkladů z praxe. * • jak si vybrat kvalitní podřízené, • základní povinnosti vůči podřízeným, • adaptační proces a jeho průběh, • jak se orientovat v základních lidských povahách, • jak motivovat podřízené, • co dělat a jak postupovat: - když se zaměstnanci daří dobře plnit své úkoly, - když se občas projeví nějaký pracovní problém, - když zaměstnanec neplní, co plnit má, - když zaměstnanec řekne "tohle dělat nebudu", - když zaměstnanec nepřijde do práce, - když má zaměstnanec osobní problémy, • jak se připravit na hodnotící pohovor se svým podřízeným, • jak předávat zpětnou vazbu, • jak rozvíjet své podřízené, • opravdu mohu některé úkoly delegovat?, • jak skončit pracovní poměr, • příklady z praxe, modelové situace....
1. VOX a.s. - Podrobnosti o kurzu na serveru SKOLENI-KURZY.EU



Monitoring nápravných opatření z interních auditů a z auditů a kontrol fondů EU - Seminář přeložen z data 02. 03. 2020 na termín 10. 06. 2020!

10.06.2020 - Praha 2 Pro začátečníky i pro pokročilé Určeno pro Interní auditory, kontrolory a další vedoucí pracovníky v organizacích veřejné správy, jakými jsou organizační složky státu a jimi zřízené organizace, fondy, územní samosprávné celky (kraje, Magistrátní města, obce) a jimi zřizované organizace. Cíl seminář...
Český institut interních auditorů, z.s. - Podrobnosti o kurzu na serveru SKOLENI-KURZY.EU



ZAMĚSTNÁNÍ MALÉHO ROZSAHU, DPP a DPČ - mzdové souvislosti

12.06.2020 - Praha Určeno pro mzdové účetní a personalisty. Obsah: * Právní úprava dohod o provedení práce * Náležitosti dohody o provedení práce a dohody o pracovní činnosti * Vstupní lékařské prohlídky u DPP a DPČ * Doba určitá a neurčitá u DPP a DPČ, prodlužování dohod * Skončení DPP a DPČ * Délka směny * Odpovědnost zaměstnance v rámci DPP a DPČ * Prá...
Studio W - Podrobnosti o kurzu na serveru SKOLENI-KURZY.EU



Pracovněprávní vztahy a nediskriminování – rovný přístup z pohledu zaměstnavatele – aneb jak odhalit a rozeznat mobbing a bossing na pracovišti

15.06.2020 - Praha Lektor vás na semináři seznámí s možnými způsoby řešení problematiky diskriminace na pracovišti zaměstnavatele. Dozvíte se, jak zvládnout oznámení mobbingu a bossingu v pracovněprávních vztazích, jak zvládnout „nediskriminování“ uchazečů o zaměstnání, zaměstnanců a jak postupovat v případech skončení pracovního poměru. Odnesete si návody, jak dodržovat princip rovného přístupu k zaměstnancům z pohledu pracovních podmínek i odměňování. * Základní vymezení problematiky zákazu diskriminace a rovného přístupu v pracovněprávních vztazích: • definice diskriminace a rovného přístupu, • přímá a nepřímá diskriminace, • mobbing a bossing, další definované formy nežádoucího chování v pracovněprávních vztazích – obtěžování, sexuální obtěžování, navádění k diskriminaci, • diskriminace a rovné zacházení z pohledu Evropského práva. Problematika „nediskriminování“ a rovný přístup v pracovněprávních vztazích: • z pohledu postupu při výběru budoucích zaměstnanců – uchazečů o zaměstnání, • před vznikem pracovního poměru, • v době existence pracovního poměru, • při ukončování pracovního poměru zaměstnanců. Problematika „nediskriminování“ a rovný přístup v odměňování: • z pohledu k pracovním podmínkám, • z pohledu odměňování – nároková/tarifní složka mzdy, nenároková složky mezd, • z pohledu jednotlivých forem benefitů, • z pohledu srovnatelných podmínek u agenturních zaměstnanců. Vztahy na pracovišti zaměstnavatele z pohledu možné šikany – prevence – odhalení – řešení – důsledky: • prevence ze strany zaměstnavatele, • tři stupně šikany, • odhalování šikany na pracovišti, • systémové/individuální řešení šikany na pracovišti, • právní a „lidské“ následky šikany na pracovišti zaměstnavatele. Dotazy a diskuze....
1. VOX a.s. - Podrobnosti o kurzu



PERSONALISTA - zkouška z profesní kvalifikace

15.06.2020 - Ostrava Chcete pracovat v oblasti personalistiky, máte znalosti z praxe nebo ze studia podobných předmětů, ale chybí Vám doklad, který by potvrdil Vaši odbornost přímo pro pozici personalisty? Chcete se uplatnit ve firmách nebo výrobních podnicích na pozicích jako jsou Personalista, HR manažer, HR specialista či manažer lidských zdrojů? Absolvujte tuto zkoušku z profesní kvalifikace a získejte celostátně uznávaný certifikát!...
Středisko vzdělávání s.r.o. - Podrobnosti o kurzu na serveru SKOLENI-KURZY.EU



Bezpečnost a ochrana zdraví při práci - Školení vedoucích zaměstnanců

Červen 2020 - České Budějovice Školení je určeno pro vedoucí zaměstnance s personální odpovědností za podřízené. Účastník školení získá znalosti a osvědčení, které jej opravňuje k provádění vlastních školení podřízených zaměstnanců. Další informace naleznete níže na stránce....
PYROKONTROL trading consulting - Podrobnosti o kurzu na serveru SKOLENI-KURZY.EU



ODBORNÝ KURZ pro provádění běžných prohlídek ocelových konstrukcí dle ČSN 73 2604 – PROVEDENÍ VLASTNÍM ZAŠKOLENÝM ZAMĚSTNANCEM

Červen 2020 - Pracoviště účastníka školení Kurz je určen pro všechny výrobce, dodavatele, manažery skladů, skladníky, odborně způsobilé osoby v prevenci rizik a další uživatele žebříků a provozovatele ocelových konstrukcí. Prokazatelné splnění povinnosti zaměstnavatele nebo objednatele, ve smyslu §103, odstavce 2, zákona č. 262 - 2006 Sb., v platném znění, zákoníku práce, pro poskytnutí pokynů a odborného školení při pověření zaměstnance specifickým pracovním úkonem....
PYROKONTROL trading consulting - Podrobnosti o kurzu na serveru SKOLENI-KURZY.EU



Požární ochrana - školení vedoucích zaměstnanců

Červen 2020 - České Budějovice Školení je pro všechny zaměstnavatele povinné na základě zákona o požární ochraně a vyhlášky o požární prevenci, v souvislosti s ustanoveními zákoníku práce s nařízenou periodicitou 3 roky. Účastník školení získá znalosti a osvědčení, které jej opravňuje k provádění vlastních školení podřízených zaměstnanců. Další informace naleznete níže na stránce....
PYROKONTROL trading consulting - Podrobnosti o kurzu na serveru SKOLENI-KURZY.EU



INSPEKČNÍ TECHNIKY REGÁLŮ - kontrola technického stavu regálů vlastním zaměstnancem # pro uživatele regálů a regálových systémů.

Červen 2020 - Praha Kurz pro provádění provozních kontrol technického stavu regálů a regálových systémů, zátěžových zkoušek v případě starých regálů bez prokazatelného určení nosnosti a postup pro výrobce při prohlášení o shodě s technickými požadavky na regály ve smyslu platných ČSN. Kurz je určen pro všechny výrobce, dodavatele, manažery skladů, skladníky, odborně způsobilé osoby v prevenci rizik a další uživatele regálů a regálových systémů. Podrobné informace naleznete níže na stránce....
PYROKONTROL trading consulting - Podrobnosti o kurzu na serveru SKOLENI-KURZY.EU



KONTROLA TECHNICKÉHO STAVU RUČNÍCH VOZÍKŮ PROVEDENÍ VLASTNÍM ZAŠKOLENÝM ZAMĚSTNANCEM # pro Uživatele ručních vozíků.

Červen 2020 - Praha Kurz pro provádění provozních kontrol technického stavu ručně vedených manipulačních vozíků a postup pro výrobce při prohlášení o shodě s technickými požadavky na ruční vozíky ve smyslu platných ČSN. Vypracování provozní dokumentace a místních provozních bezpečnostních předpisů. Kurz je určen pro všechny uživatele ručně vedených manipulačních vozíků, vlastní i sériové výroby, vedoucí a provozní zaměstnance, skladníky, kontrolní techniky, odborně způsobilé osoby v prevenci rizik a další uživatele ručně vedených manipulačních vozíků. Podrobné informace naleznete níže na stránce....
PYROKONTROL trading consulting - Podrobnosti o kurzu na serveru SKOLENI-KURZY.EU



Požární ochrana - Příprava zaměstnanců-osob ke zkoušce odborné způsobilosti [technik PO, OZO v PO]

Červen 2020 - České Budějovice Příprava osob ke zkoušce odborné způsobilosti [technik PO, OZO v PO]. Délka školení - dle potřeby....
PYROKONTROL trading consulting - Podrobnosti o kurzu na serveru SKOLENI-KURZY.EU



Pracovně lékařské služby v praxi # pro personalisty, manažery firem

Červen 2020 - Praha 1 Úvod do zákona o PLS tématika zpracování posudků o zdr. způsobilosti povinnosti zaměstnavatele a další témata !!! KURZ - ŠKOLENÍ je velmi poutavé a zajímavé !!!...
ERSTES, spol. s r.o. - Podrobnosti o kurzu



Požární ochrana - školení zaměstnanců

Červen 2020 - České Budějovice Školení je pro všechny zaměstnavatele povinné na základě zákona o požární ochraně, v souvislosti s ustanoveními §103 zákoníku práce s nařízenou periodicitou 2 roky. Zaměstnavatel obdrží tematické plány a časové rozvrhy školení, prezenční listiny a testy vyplněné jeho zaměstnanci. Další informace naleznete níže na stránce....
PYROKONTROL trading consulting - Podrobnosti o kurzu na serveru SKOLENI-KURZY.EU



Požární ochrana - školení zaměstnanců

Červen 2020 - Pracoviště účastníka školení Školení je pro všechny zaměstnavatele povinné na základě zákona o požární ochraně, v souvislosti s ustanoveními §103 zákoníku práce s nařízenou periodicitou 2 roky. Zaměstnavatel obdrží tematické plány a časové rozvrhy školení, prezenční listiny a testy vyplněné jeho zaměstnanci. Další informace naleznete níže na stránce....
PYROKONTROL trading consulting - Podrobnosti o kurzu na serveru SKOLENI-KURZY.EU



Bezpečnost a ochrana zdraví při práci - Školení vedoucích zaměstnanců

Červen 2020 - Pracoviště účastníka školení Školení je určeno pro vedoucí zaměstnance s personální odpovědností za podřízené. Účastník školení získá znalosti a osvědčení, které jej opravňuje k provádění vlastních školení podřízených zaměstnanců. Další informace naleznete níže na stránce....
PYROKONTROL trading consulting - Podrobnosti o kurzu na serveru SKOLENI-KURZY.EU



KONTROLA TECHNICKÉHO STAVU ŽEBŘÍKŮ – PROVEDENÍ VLASTNÍM ZAŠKOLENÝM ZAMĚSTNANCEM

Červen 2020 - Praha Kurz pro provádění provozních kontrol technického stavu žebříků a postup pro výrobce při prohlášení o shodě s technickými požadavky na žebříky ve smyslu platných ČSN. Provádění běžných prohlídek ocelových konstrukcí. Kurz je určen pro všechny výrobce, dodavatele, manažery skladů, skladníky, odborně způsobilé osoby v prevenci rizik a další uživatele žebříků a provozovatele ocelových konstrukcí. Podrobné informace naleznete níže na stránce....
PYROKONTROL trading consulting - Podrobnosti o kurzu na serveru SKOLENI-KURZY.EU









 
Novinky & Aktuality

mzdy | info.cz
mzdy | 2019-08-08 

mzdy
mzdy | 2019-08-08 

mzdy | Euroekonom.cz
mzdy | 2019-06-03 

Mzdy | www.zaoffice.cz
mzdy | 2019-04-09 

Mzdy - Accost
mzdy | 2019-04-05 

mzdy | Blesk.cz
mzdy | 2019-03-02 

Rostou mzdy roste riziko
mzdy | 2019-01-14 

[?]
 

 
Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Více zde